Nieuws

Nieuws

 • TenCate krijgt tender kunstgrassystemen voor Jupiler League toegekend

  De Coöperatie Eerste Divisie heeft de tender voor de aanleg van hoogwaardige kunstgrasvelden voor betaald voetbal in de Jupiler League toegekend aan TenCate Grass. De aanleg van de eerste velden begint reeds deze zomer en wordt verzorgd door GreenFields, dochteronderneming van TenCate. De Jupiler League bouwt hiermee voort op de succesvolle introductie door TenCate van de nieuwste generatie kunstgrassystemen in de Eredivisie in de zomer van 2012. Aangetoond is dat op de TenCate-velden op topniveau technisch verzorgd en attractief voetbal kan worden gespeeld.

 • FC Den Bosch kiest voor GreenFields® MX, powered by TenCate

  Eerste divisionist FC Den Bosch heeft gekozen voor het hoogwaardige GreenFields® MX kunstgrassysteem dat vanaf maandag 17 juni door installateur C.S.C. Ceelen Sport Constructies in het Bossche stadion wordt aangelegd en donderdag 18 juli 2013 zal worden opgeleverd. Dit kwalitatieve kunstgrasveld van systeemleverancier GreenFields, met topkwaliteit vezels van producent TenCate, biedt FC Den Bosch na eredivisionisten Heracles Almelo en PEC Zwolle een duurzame topsportbodem met unieke eigenschappen en een veld dat volledig recyclebaar is.

  Read more
 • FC Oss kiest voor Edel Grass Green Future kunstgrasveld

  FC Oss schakelt volgend seizoen over op kunstgras. Eind mei tekende de club voor de aanleg van een Edel Grass Green Future 2.0 kunstgrassysteem, dat bestaat uit kunstgrasvezels van TenCate en mede daardoor voldoet aan de FIFA** kwaliteitseisen. Hiermee beschikt FC Oss komend seizoen over een duurzaam, geweven kunstgrassysteem dat garant staat voor uitstekende speleigenschappen. Deze week nog start de aanleg, medio juli moet het veld helemaal klaar zijn.

Voetbal kunstgras - TenCate Grass - GreenFields MX