Kunstgrasvezels

De TenCate monofilamentproducten hebben als merknaam TenCate Monoslide™. Monofilament kunstgrasvezels worden geëxtrudeerd door middel van een extrusiekop. De opening van de extrusiekop bepaalt de dwarsdoorsnede oftewel de vorm van de vezel. Het ontwerp van de kunstgrasvezel speelt een belangrijke rol in de prestatie-eigenschappen van het kunstgrasveld. 

TenCate Monoslide™ kunstgrasvezels omvatten een scala aan monofilamenten met gerenommeerde doorsnedeontwerpen, zoals de rechthoek, driehoek en diamant. Daarnaast bieden onze partners een aantal exclusieve vezelontwerpen aan. De kunstgrasvezels hebben allemaal specifieke kenmerken die een oplossing voor uw wensen kunnen bieden. TenCate Monoslide™ kunstgrasvezels bieden de juiste eigenschappen voor uw voetbalveld.

Nieuwe kunstgrasvezels die uitgerust zijn met TenCate XQ™-technologie maken het mogelijk om velden te produceren die voor lange tijd zullen voldoen aan de FIFA 2 Star-eisen. De monofilament kunstgrasvezels op basis van TenCate XQ™-technologie hebben een uitzonderlijke weerstand tegen splijten in vergelijking met conventionele kunstgrasvezels. In combinatie met de juiste vezeldoorsnede, onderlaag en het installatieproces maakt de TenCate XQ™-technologie het mogelijk om premium voetbalvelden te creëren die niet alleen vijf jaar voldoen aan de FIFA 2 Star-eisen, maar ook slidingvriendelijk en duurzaam zijn.

Voetbal kunstgras - TenCate Grass - GreenFields MX